Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: 45 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, 1.000 ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ

Σε απόγνωση βρίσκονται αυτές τις ημέρες συνάδελφοι  αστυνομικοί και οι οικογένειες τους, που καταδικάζονται να διανύσουν τη χειμερινή περίοδο, χειμαζόμενοι από την ένδεια και την φτώχεια, χωρίς καμία προοπτική απόδρασης από το αδιέξοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ERGASIANEWS, οι υπηρετούντες που σπεύδουν ανά υπηρεσία για να δουν τις απολαβές τους από το Police Online και από τα εκκαθαριστικά σημειώματα, είναι εξόχως καταθλιπτικά.
Οι περικοπές και οι υπεραναλήψεις των τραπεζών στους λογαριασμούς που είναι απευθείας συνδεδεμένοι με το μισθό, "φέρνουν" αρνητικό μισθολογικό ισολογισμό σε περίπου 45 αστυνομικούς, κάτι παραπάνω από 1.000 βλέπουν μηδέν το εις το πηλίκον στη θέση του πληρωτέου ποσού, ενώ άλλοι 5.000 και πλέον, θα αποζημιωθούν -όπως και ο αναγνώστης μας που μας έστειλε χθες το χαρτί της μισθοδοσίας του- για τη μηνιαία εργασία με ποσά που φτάνουν μέχρι και 500 ευρώ.
Και το αναπόφευκτα δραματικό πλέον ερώτημα που τίθεται είναι πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και μπροστά το δαπανηρό από κάθε άποψη χειμώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου