Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο κ. Τσικρικάς νεος προεδρος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ,μετα την την παραίτηση του Σπ. Παπασπύρου

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή την παραίτηση του Σπ. Παπασπύρου από τη θέση του Προέδρου, η οποία και είχε υποβληθεί από τις 5 Ιουλίου και προχώρησε στην εκλογή νέου Προέδρου. Στη θέση αυτή εξέλεξε τον κ. Κώστα Τσικρικά.
Ο κ. Τσικρικάς προέρχεται από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ). Κατείχε από τον Ιανουάριο του 2010 (μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που προέκυψε από το 34ο Συνέδριο του 2010), έως σήμερα τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ.ά.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επιπλέον κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε και συμπλήρωσε τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις σχετικά με τις παρεμβάσεις του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος το επόμενο διάστημα και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, επικεντρώθηκε δε στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 με αφορμή τη ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου