Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ








ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ               
          ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                             ΑΡ. ΠΡΩΤ.     175
Μέλος: Ε.Κ  Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.                    Πάτρα 23/03/2011
                                                                                                                       
Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας,
                      Κολοκοτρώνη 20                        
                        τηλ. 6945588751

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας και εικονολήπτης του tele time Δημήτρης Καγκελάρης, καθώς και η δημοσιογράφος Ελένη Μαρκατσέλη από ομάδα σαράντα  εξαγριωμένων λαθρομεταναστών κατά
την διάρκεια ρεπορτάζ στην οδό Κανελλοπούλου της Πάτρας. Οι συνάδελφοι σώθηκαν χάρη στην βοήθεια υπαλλήλων παρακείμενου βενζινάδικου.
Κάθε πράξη βίας εναντίον οποιουδήποτε εργαζόμενου από ημεδαπούς ή αλλοδαπούς είναι για εμάς απαράδεκτη, και δείγμα ότι η κοινωνία μας λειτουργεί όλο και περισσότερο με κανόνες ζούγκλας, όπου επικρατεί το δίκαιο του ισχυρού και της αγέλης.
Φρόντισαν και για αυτό οι «πεφωτισμένοι» άρχοντες της πατρίδας μας, οι οποίοι για την δική τους προστασία δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρες διμοιρίες αστυνομικών, ενώ όταν πρόκειται για τις ζωές και περιούσιες των απλών πολιτών  ισχύει η φράση «μη σου τύχει».
Με τα σημερινά δεδομένα είναι καθαρά θέμα χρόνου να χαθεί ανθρώπινη ζωή, αφού η συσσώρευση χιλιάδων πεινασμένων και εξαθλιωμένων μεταναστών στην Πάτρα σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης από πλευράς της πολιτείας έχει οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών όπου ανθρώπινες ψυχές ψάχνουν σε κάδους απορριμμάτων για τροφή, ενώ στην είσοδο της Πάτρας επικρατεί χάος με τους εκατοντάδες μετανάστες που ορμούν στην κυριολεξία πάνω στα φορτηγά υπό το ανήμπορο βλέμμα δέκα ( το πολύ) αστυνομικών, ενώ μόλις χθες επιτέθηκαν σε πολίτη που έκανε σινιάλο σε οδηγό φορτηγού.
Καλούμε την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των ευθυνών τους, και να δώσουν επιτέλους λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και την χώρα μας πριν να είναι πολύ αργά… 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ   Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ – ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου